Transparent
Inloggen
Sluiten

Supportersvereniging betreurt laffe daad richting Slory

12 november 2007 18:43 - Supportersvereniging

Verslaggever: K

Via een statement op haar website heeft de Supportersvereniging haar verontwaardiging uitgesproken naar diegene die Andwelé Slory en zijn gezin gisteren na de wedstrijd hebben bedreigd.

Het bedreigen, in welke vorm dan ook, van een speler van Feyenoord mag en kan niet geaccepteerd worden.

Ook wij waren teleurgesteld, maar dit mag geen excuus zijn om een speler die na maanden blessureleed zijn rentree maakte en die, net zoals u, teleurgesteld is na de wedstrijd te bedreigen.

Slory mag u aanspreken op zijn spel en hij zal daar begrip voor tonen en indien mogelijk staat hij u te woord, maar om hem en zijn gezin te bedreigen, zeker op zijn woonadres, gaat elke fatsoennorm te boven en is volkomen respectloos.

Aan de held(en) die dit heeft gedaan: Besef je niet wat je een speler en zijn gezin aandoet met deze hersenloze actie. Maak je excuus aan Slory en zijn gezin. Al doe je dit dan op dezelfde laffe wijze zoals je ook je bedreiging hebt gedaan, dus lekker anoniem. Sta op en wees een vent, als je durft?

Meer op Supportersvereniging




Tags

slory bedreigen supportersvereniging betreurt daad excuus aandoet andwele bedreigd bedreiging blessureleed diegene fatsoennorm hersenloze respectloos statement vent verontwaardiging woonadres

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw persie praag renovatie rvc sobat wieffer willykment woningbouw yoda