Transparent
Inloggen
Sluiten

Vanavond Feyenoord - MVV

26 februari 2000 11:16

Verslaggever: RvN

Jean Paul van Gastel is teruggekeerd in de selectie die uit zal komen tegen MVV. De wedstrijd in de Kuip start om 20.00 uur. De wedstrijd wordt op zaterdag gespeeld omdat Feyenoord dinsdag in Rome uitkomt tegen Lazio voor de Champions League.

Feyenoord mist Kalou, die zondag met het Olympisch elftal van Ivoorkust voor de tweede keer tegen Egypte speelt en direct daarna met Rob Baan zal doorvliegen naar Rome, Zoetebier die geblesseerd is en de geschorstten Van Vossen en Konterman. Het lijkt daarom waarschijnlijk dat Van Gastel direct weer in de basis zal starten, ook met het oog op Lazio Roma - feyenoord.

Ook MVV kent zijn problemen. De club uit Maastricht moet Joordens, Plum, Vriesde, Mutsaers en van der Weert missen wegens blessures.

Meer op




Tags

gastel lazio rome baan doorvliegen egypte geschorstten ivoorkust joordens kalou konterman kuip maastricht mutsaers plum roma vossen vriesde weert zoetebier

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.447 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geeneen gelul jacobs kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt meijer middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pusic slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda