Transparent
Inloggen
Sluiten

De Cler hoopt op plaats bij Oranje

9 november 2007 10:16 - Provinciale Zeeuwse Courant

Verslaggever: K

Telkens zit Tim de Cler bij de voorselectie van het Nederlands elftal, maar valt hij toch steeds weer af. Hij opperde onlangs zelfs gekscherend om de voorselecties maar af te schaffen. "Het is iedere keer weer een teleurstelling, wanneer je er niet bij zit. Maar ik weet ook dat ik nooit echt een basisspeler ben geweest. Ik wil gewoon graag voor het Nederlands elftal spelen, dat wil iedereen. Maar als dan bijvoorbeeld Urby Emanuelson geblesseerd raakt, denk ik niet: 'Hé, een concurrent minder'. Je moet het toch vooral zelf laten zien. Ik heb vorig jaar wel het WK meegemaakt en vond het fantastisch. Daar heb ik echt van genoten. Het is ook iets waar ik later vaak aan terug zal denken. Ik sta nu op tien interlands. Dat is iets waar je als klein jongetje van droomt. En ik durf ook te zeggen dat ik er trots op ben."

Vandaag maakt Van Basten zijn definitieve selectie bekend.

Meer op Provinciale Zeeuwse Courant




Tags

cler oranje basten durf emanuelson gekscherend jongetje opperde tim urby voorselecties

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.628 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot beleeft belenenses benfica brug doorbrak eredivisie estoril geertruida guyana hartman jong kaapverdie leipzig lissabon opwachting pikte pina porto portugal slot smal stengs timber uitblinkende wagner wehave wieffer willykment