Transparent
Inloggen
Sluiten

Strenge maatregelen rond Klassieker

7 november 2007 23:04

Radio Rijnmond meldt dat er komende zondag weer extra veiligheidsmaatregelen worden genomen rond de wedstrijd Feyenoord-Ajax. Zo zal onder anderen in en rond De Kuip verscherpt worden gecontroleerd op identiteitsbewijzen.

De extra maatregelen worden genomen naar aanleiding van de ernstige ongeregeldheden bij de wedstrijd Feyenoord-Ajax op 17 april 2005. Bij herhaling van dergelijke wanordelijkheden kunnen de burgemeesters van Rotterdam en Amsterdam besluiten om de clubs sancties op te leggen. Eén van de sancties is dat gedurende een periode van vijf achtereenvolgende seizoenen supporters van de bezoekende partij niet welkom zijn bij De Klassieker.




Tags

klassieker sancties strenge gecontroleerd herhaling identiteitsbewijzen kuip rijnmond veiligheidsmaatregelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.401 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda