Transparent
Inloggen
Sluiten

Slory: weet niet of meespelen tegen Ajax verstandig is

7 november 2007 23:03

Na zijn eerste optreden bij Jong Feyenoord was Slory tegenover het Algemeen Dagblad een stuk voorzichtiger over de mogelijkheid om tegen Ajax zijn rentree te maken in het eerste elftal. Tegen Jong Excelsior kwam hij niet echt in het spel voor.

"Maar ik was ook niet van plan om hier de show te stelen. Ik vond het vooral mooi dat ik voor het eerst in tweeënhalve maand weer een wedstrijd kon spelen. De kop is eraf. Ik kan weer vooruit kijken."

"Hier ben ik écht getest. In een wedstrijd is alles aanwezig. Het is duidelijk dat ik nog niet honderd procent ben, maar dat is ook logisch. Daar werk ik hard aan. Ik ben nog niet dezelfde als voor mijn blessure. Ik moet mijn ritme nog helemaal terugvinden. Maar ritme kan er zo weer zijn. Wat is vorm? Het gaat vaak om momenten."

"Ik weet niet of een rentree in het eerste zondag verstandig is. Ajax is weer een heel ander verhaal. Dat kun je niet met deze wedstrijd vergelijken."




Tags

slory jong excelsior show stelen tweeenhalve voorzichtiger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.352 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gimenez gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat volkslied willykment woningbouw yoda