Transparent
Inloggen
Sluiten

Jong Feyenoord wint, Slory maakt rentree

5 november 2007 21:25 - Feyenoordtraining.nl

Verslaggever: K

Jong Feyenoord heeft maandagavond de derby tegen Jong Excelsior met 2-1 gewonnen. Georginio Wijnaldum maakte de doelpunten voor Jong Feyenoord. Andwelé Slory maakte maandagavond zijn rentree. Hij speelde zoals vooraf was afgesproken 45 minuten mee. De aanvaller werkt zo toe naar een rentree tegen Ajax komende zondag.

De twee ploegen waren aan elkaar gewaagd deze wedstijd. Feyenoord stond verdedigend af en toe niet goed en maakte teveel fouten. Het kreeg daardoor weinig voet aan de grond bij Excelsior. Slory deed 45 minuten mee en liet zien weer over de nodige snelheid te kunnen beschikken. In de 45 minuten dat hij speelde kreeg hij een gele kaart voor praten. In de tweede helft kreeg Feyenoord de deksel op de neus en kwam achter 0-1. In deze fase vergaten de Kralingers het karwei af te maken. Met een schot op de lat kregen ze te weinig. Door de inbreng van Leroy Fer kreeg Feyenoord wat meer grip op de wedstrijd. Na goed doorgaan van Biseswar kreeg Wijnaldum de bal en scoorde fraai. Nog geen 10 minuten later was het weer Wijnaldum die knap doorging en de 2-1 maakte. Feyenoord gaf hierna niets meer weg en haalde de volle winst binnen.

Meer op Feyenoordtraining.nl




Tags

jong slory wijnaldum excelsior andwele biseswar deksel derby fer gewaagd karwei vergaten wedstijd

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.396 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game hancko kloese lien middenveldert nha slot stengs tai thao timber tin truc tuyen viet wieffer yoda zerrouki