Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord: mogelijk op zaterdag tegen PSV

5 november 2007 19:27

Verslaggever: K

Naar aanleiding van het bericht op Feyenoord Netwerk over problemen in het programma van Feyenoord begin januari door het bekerduel, vroeg het Algemeen Dagblad naar een reactie aan Feyenoord.

Feyenoord moet volgens het huidige programma drie duels in vijf dagen tijd spelen. Enkele dagen na de wedstrijd tegen PSV staat de bekerwedstrijd tegen de amateurs van Deurne op het programma. Op vrijdag 18 januari volgt de stadsderby tegen Excelsior die live op RTL-7 uitgezonden wordt. "We moeten dat intern en met de KNVB en de autoriteiten bespreken. Een optie voor ons zou zijn om Feyenoord-PSV een dag naar voren te halen” aldus technisch manager Peter Bosz. Probleem voor de Rotterdammers is dat tegelijk met Feyenoord - PSV de wedstrijd Ajax - AZ op het programma staat en RTL de wedstrijden op zaterdag en zondag evenredig verdeeld wil zien.

Meer op




Tags

bekerduel bosz deurne evenredig excelsior knvb stadsderby

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.559 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bosz geertruida gimenez huur kasperk koeman lijnders lingr liverpool lopez middenveldert milambo minteh nieuwkoop pedersen read sassuolo sauer schouten slot stewart stuivenberg timber titel twente wehave wieffer willykment