Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord verslaat ook De Graafschap: 2-0

4 november 2007 16:22

Feyenoord heeft zondagmiddag de competitiewedstrijd tegen De Graafschap gewonnen. In De Kuip won Feyenoord met 2-0. Beide doelpunten vielen in de tweede helft. Het waren De Guzman en Makaay (de laatste via een penalty) die de doelpunten maakten voor Feyenoord.

De Rotterdammers speelden in de eerste helft slap en zonder scherpte. Juist daarop had Van Marwijk gehamerd. tegen FC twente gebeurde hetzelfde, tegen FC Groningen begon de ploeg als reactie wel scherp. De ploeg mocht van geluk spreken dat het niet op achterstand kwam in de eerste helft.

Na een hele matige eerste helft toonde Feyenoord in de tweede helft een heel ander gezicht. Met Chun-Soo Lee voor Danny Buijs zette Feyenoord de tegenstander vanaf het beginsignaal direct vast.

Het was Jonathan de Guman die de wedstrijd openbrak. eerst schoot hij een bal op de lat. Een paar minuten laterkopte de Canadees een voorzet van Tim de Cler binnen.

Diezelfde De Cler speelde ook een grote rol bij de 2-0. Het was de linksback die gehaakt werd in het strafschopgebied, waardoor Feyenoord een penalty mocht nemen. Roy Makaay aarzelde niet en benutte de strafschop voor de 2-0. Bij die stand zou het blijven.

Daardoor gaat Feyenoord als tweede richting de eerste Klassieker van dit seizoen, volgende week zondag thuis tegen Ajax.




Tags

graafschap cler makaay aarzelde beginsignaal chun danny gehaakt gehamerd groningen guman guzman jonathan klassieker kuip laterkopte lee marwijk openbrak scherpte slap soo tim twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.483 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bommel brighton charismatisch eredivisie excelsior geertruida generaal gimenez heerenveen intensiteit knvb kraaij kuip middenveldert onzekerheid pec persie potter schreuder scouten slot speelgoed timber vakken voetbalprimeur willykment yoda zeb