Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing Feyenoord - Fortuna Sittard

5 mei 2001 09:17

Verslaggever: RvN

Zondag om 17.15 uur speelt Feyenoord in de Kuip de competitiewedstrijd tegen Fortuna Sittard. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Van Dijk. Feyenoord heeft de 3 wedstrijdpunten broodnodig om volgende week met 4 punten voorsprong op Ajax naar Amsterdam af te reizen voor de klassieker.

Bij Feyenoord ontbreken de geblesseerde Van Gastel en Bosvelt. Paauwe en Kalou zijn op tijd hersteld en kunnen zondagavond weer van de partij zijn. Volgens het Rotterdams Dagblad zal Leonardo komende zondag gepasseerd worden. De Braziliaanse linkeraanvaller is volledig uit vorm en stelde zich de afgelopen tijd zodanig op in de selectie dat Van Marwijk hem voor de gehele selectie heeft toegesproken op zijn gedrag.

Aan de kant van Fortuna Sittard is Robert Roest geschorst. De Limburgse club kent verder nauwelijks personele problemen. Sportieve problemen des te meer, de club staat in de degradatiezone en moet winnen om de nacompetitie te gaan ontlopen.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Dudek, Gyan, Van Wonderen, De Haan, Rzasa, Emerton, Paauwe, Kalou, Tomasson, Elmander en Smolarek.

Meer op




Tags

fortuna kalou paauwe voorbeschouwing bosvelt broodnodig degradatiezone dijk dudek elmander emerton gastel gyan haan klassieker kuip leonardo linkeraanvaller marwijk nacompetitie ontlopen roest rotterdams rzasa smolarek toegesproken tomasson wedstrijdpunten wonderen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.559 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bosz fortuna freak geertruida gimenez hancko hartman huur kasperk koeman lijnders lingr liverpool lopez middenveldert milambo minteh read sauer schouten slot stewart timber titel twente wehave wieffer willykment