Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord verslaat FC Groningen in beker

1 november 2007 22:59

Feyenoord heeft de volgende ronde van de KNVB beker gehaald door in De Kuip met 3-1 te winnen van FC Groningen. Die zege kwam met gemak tot stand. Roy Makaay had daar een enorm aandeel in. Hij scoorde in de eerste helft 3-0 en gaf Feyenoord daardoor een gemakkelijke avond. Het doelpunt van FC Groningen kwam op naam van Serginho Greene, die de bal ongelukkig in eigen doel schoot.

Makaay scoorde al na twee minuten zijn eerste doelpunt. De Guzman zette hem vrij voor de keeper en hij aarzelde geen moment. Na 27 minuten kreeg hij een nog makkelijker kans toen Nevland Greene hinderde en Feyenoord een strafschop kreeg. Dat betekende de 2-0. De derde en laatste kwam vijf minuten voor rust. Makaay zette de keeper van FC Groningen onder druk. Bruins nam over en gaf de assist waaruit Makaay zijn derde doelpunt scoorde.




Tags

groningen makaay greene aarzelde betekende bruins gemak guzman hinderde knvb kuip nevland serginho

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wehave