Transparent
Inloggen
Sluiten

Feyenoord waarschuwt voor meenemen legitimatiebewijs

31 oktober 2007 21:46

Feyenoord hecht er aan te wijzen op het feit dat bezoekers van bij het bekerduel Feyenoord-FC Groningen van donderdag 1 november a.s. gecontroleerd kunnen worden op het bezit hebben van een geldig identiteitsbewijs (paspoort, rijbewijs of identiteitskaart).

In de zogenaamde blauwe sector (de ingangen aan de Olympiaweg) zullen alle bezoekers worden gecontroleerd op het in bezit hebben van een identiteitsbewijs. Feyenoord adviseert eenieder dan ook om bij elk stadionbezoek een geldig identiteitsbewijs mee te nemen.

Conform de standaardvoorwaarden van de KNVB dienen bezoekers van wedstrijden in het betaalde voetbal zich altijd te kunnen legitimeren ten overstaan van daartoe bevoegde personeel. Daaronder vallen in dit geval veiligheidsmedewerkers van Feyenoord. De lokale driehoek van de Gemeente Rotterdam heeft er bij Feyenoord op aangedrongen de controle op identiteitsbewijzen te intensiveren, net zoals de steeksproefgewijze controle op bezit verdovende middelen die met ingang van dit seizoen plaatsvindt.

Supporters die niet in het bezit zijn van een geldig legitimatiebewijs lopen het risico op een sanctiemaatregel:

1e keer niet in bezit: vermaning
2e keer niet in bezit: officiële waarschuwing
3e keer niet in bezit: lokaal stadionverbod




Tags

identiteitsbewijs legitimatiebewijs gecontroleerd waarschuwt bekerduel bevoegde conform driehoek eenieder gemeente groningen identiteitsbewijzen identiteitskaart knvb legitimeren lokaal olympiaweg overstaan paspoort personeel plaatsvindt rijbewijs sanctiemaatregel stadionbezoek stadionverbod standaardvoorwaarden steeksproefgewijze veiligheidsmedewerkers verdovende vermaning

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geertruida gimenez hancko intensiteit jong kompas kraaij kroes middenveldert minteh praag religie rvc slot sobat stengs timber ueda wieffer willykment woerts yoda zerrouki