Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Marwijk: tactisch niet goed

27 oktober 2007 22:06

Bert van Marwijk vond dat zijn elftal vooral in de eerste helft tactisch niet goed gespeeld heeft. "We hadden ons wel goed voorbereid. Maar je zag dat ook Twente zich heel goed had ingesteld na drie mindere wedstrijden. Zij speelden heel agressief. Wij waren tactisch op het middenveld niet goed. Daar hadden we steeds een man tekort. Ondanks dat we beiden drie man op het middenveld hadden. De Guzman stond te diep. Zowel als wij de bal hadden als zij de bal hadden, kwamen we een man tekort."

"In de tweede helft speelden we het eerste kwartier heel goed. Op het moment dat er niets aan de hand is krijg je uit het niets een goal tegen. Daar gingen fouten bij ons aan vooraf. Dat was een dodelijk moment, dat was de genadeklap voor ons."

"Daarvoor hadden we veel mogelijkheden om tot goede kansen te komen. En in het begin en ook in de slotfase hadden we goede kansen. Maar op de belangrijke momenten hadden we pech."




Tags

marwijk dodelijk genadeklap guzman twente

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.472 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both digital during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave