Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord doet Braziliaanse tweeling een aanbod'

2 mei 2001 20:22

Verslaggever: RvN

Volgens Zuid-Amerikaanse media zou Feyenoord de Braziliaanse tweeling Diogo en Diego een contractaanbieding hebben gedaan. De 16-jarige Brazilianen spelen momenteel bij Internacional. Feyenoord zou de tweeling een driejarig contract willen aanbieden, aldus de geruchten. Met het aanbod zou 1,5 miljoen dollar gemoeid zijn voor de 16-jarige tweeling. De familie van het duo zou geen haast hebben met het bod en volgende week eerst met Internacional te willen gaan praten.

De tweeling kwam onder de aandacht van veel Europese scouts bij een jeugdtoernooi tijdens het EK van afgelopen zomer in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Uit Brazilie was Internacional aanwezig als winnaar van de ZuidAmerikaanse voorronde van het Nike toernooi. Enkele Brazilianen maakten grote indruk, met name de tweelingbroers Diogo en Diego (beide aanvallers). Diego trok de meeste aandacht van de twee en scoorde op het toernooi 5 keer. Ajax en PSV zouden aan het begin van het seizoen al contact hebben gehad met de zaakwaarnemers van de tweeling, die destijds naar verluidt al een paar miljoen moesten opbrengen. Ook aanbiedingen van Arsenal en PSG zouden aan het begin van dit seizoen zijn afgewezen door de familie van de Brazilianen.

Volgens de Braziliaanse berichten liggen de transferrechten van het duo geheel bij de familie / zaakwaarnemers van het duo. De club zou het tweetal alleen een onkostenvergoeding betalen op het moment.

Meer op




Tags

tweeling diego internacional diogo arsenal contractaanbieding haast jeugdtoernooi nike onkostenvergoeding psg tweelingbroers voorronde zuidamerikaanse

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow danall dijk fvd geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg