Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bronckhorst: opgelucht en blij

20 oktober 2007 22:43

"We hadden in dit duel punten kunnen laten liggen. Dit was één van onze mindere wedstrijden. Gelukkig kon ik nog scoren. Het is lang geleden dat ik gescoord heb. Dit was een belangrijk doelpunt voor het elftal. Ik ben opgelucht en blij. Het was een van onze mindere wedstrijden en we hadden hier punten kunnen laten liggen. Wij waren niet echt in vorm. Het is dan moeilijk voetballen tegen een stugge ploeg. De tweede helft was gelukkig iets beter, maar dan ga je tegen de tijd spelen. We staan nog steeds op de eerste plaats. Een mooie plek, maar alleen echt mooi als we daar na de laatste speelronde in de eredivisie ook nog staan."




Tags

opgelucht bronckhorst eredivisie

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.516 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment