Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Marwijk: schorsing Mols schandalig

20 oktober 2007 12:25

Verslaggever: K

In BN De Stem laat Bert van Marwijk weten de schorsing van Michael Mols schandalig te vinden. "Het is schandalig dat Michael geschorst is. We stonden met zo'n twintig oud-voetballers bij elkaar. En niet de minsten. Michael rukte zich tijdens een duel los en nadat de scheidsrechter had gefloten, dachten we allemaal dat een andere speler rood zou krijgen. In de verklaring van AZ stond ook dat Michael niemand geslagen had. Hij rukte zich enkel en alleen los van zijn tegenstander."

Feyenoord is in beroep gegaan, maar Van Marwijk verwacht niet dat de schorsing ongedaan zal worden gemaakt. "Want de waarnemingen van de scheidsrechter en zijn assistent waren toevalligerwijs exact hetzelfde", merkte hij cynisch op. "Wij vinden dat hem en ons onrecht wordt aangedaan. En als je dat voelt, dan moet je je daar tegen weren."

Meer: BN De Stem

Meer op




Tags

marwijk michael mols rukte aangedaan beroep cynisch minsten ongedaan onrecht toevalligerwijs waarnemingen weren

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane achieve advocaat arneslot brighton chelsea citrate dysfunction erectile fildena geertruida hancko hartman kasperk kloese kraaij liverpool maaskant medication pastoor post potter pusic sildenafil slot timber voetbalprimeur wehave wieffer yoda