Transparent
Inloggen
Sluiten

Hersenschudding voor Paauwe

29 april 2001 20:18

Verslaggever: RvN

Gisteren had Patrick Paauwe nog wat te vieren met het verlengen van zijn contract bij Feyenoord. Vandaag was alles minder feestelijk voor Paauwe. Naast de nederlaag was er ook tegenslag voor de international. Paauwe moest in de rust achterblijven met een hoofdwond. In de 35ste minuut kwam hij in botsing met Sonko. De speler van Roda JC werd direct gewisseld. Paauwe werd aan de kant aan het hoofd gehecht en kwam weer het veld in. In de rust moest besloten worden dat hij toch niet verder kon. Paauwe hield een hersenschudding over aan de actie. Hoe lang de middenvelder uitgeschakeld is, is nog onduidelijk.

Zijn vervanger De Visser overkwam overigens beide hetzelfde. De Visser moest even naar de kant toen zijn wenkbrauw openscheurde bij een actie. Hij kon echter de wedstrijd weer vervolgen.

Meer op




Tags

paauwe hersenschudding visser achterblijven botsing feestelijk hoofdwond openscheurde roda sonko wenkbrauw

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.428 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot dtk jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente will year yoda zerrouki