Transparent
Inloggen
Sluiten

Makaay: keuze voor Feyenoord was de juiste beslissing

19 oktober 2007 14:07

Verslaggever: K

Op zijn persoonlijke website roymakaay.nl laat de Feyenoord spits weten tevreden te zijn over de seizoenstart en overtuigd te zijn dat zijn keuze voor Feyenoord de juiste beslissing is geweest.

Feyenoord is lijstaanvoerder in de Nederlandse eredivie!! Ik denk dat ik tevreden mag zijn over mijn eerste weken bij mijn nieuwe club. Zes van de zeven competitie wedstrijden hebben we gewonnen, alleen bij de titelverdediger PSV hebben we een nederlaag opgelopen, en in de KNVB beker zitten we ook in de volgende ronde. Al met al mogen we denk ik niet klagen over de competitiestart. We hebben veel nieuwe spelers en als iedereen fit is staan regelmatig zeven aankopen in de basis. Dus het loopt goed op het moment.

Ook bij mij loopt het na mijn transfer vanuit München niet slecht. Ik heb vijf doelpunten en vier assists op mijn naam in de competitie daarover ben ik zeer tevreden. Ik ben zeker dat ik de juiste beslissing heb gegeven door ja te zeggen tegen Feyenoord.

Meer: roymakaay.nl

Meer op




Tags

makaay roymakaay competitiestart eredivie klagen knvb lijstaanvoerder seizoenstart titelverdediger

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris