Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord wil schikken met belastingdienst'

15 oktober 2007 20:44 - RotterdamVoetbalStad.nl

In RotterdamVoetbalStad vertelt Onno Jacobs dat Feyenoord hoopt snel tot een schikking te komen met de belastingdienst, over de naheffingsaanslag die de club al een tijdje achtervolgt. Het gaat om een bedrag van 12,3 miljoen euro, inclusief boetes en rente. De Rotterdamse club heeft in de onlangs gepubliceerde jaarrekening een bedrag van 2 miljoen gereserveerd.

De aanslag heeft betrekking op de transfers van onder anderen Montoya, Picun, Sanchez en Cruz en gaat om vergelijkbare zaken als die rond Vidmar. Daarvoor moest de Rotterdamse club destijds 1,5 miljoen nabetalen.

Onno Jacobs over de zaak: "Voor de bedrijfsvoering van de club zou het fijn zijn om de kwestie voor eens en voor altijd af te sluiten. Dat betekent ook dat je de adviezen van deskundigen niet meer hoeft te betalen. Je hoeft ook niet de aanhoudende vragen te blijven beantwoorden. Want die worden geregeld nog gesteld. ‘Hoe zit dat nou met de Belastingdienst?’ Door de streep onder het verleden te zetten, kunnen we dan verder werken aan de toekomst". Hij vervolgt: "Maar het kan ook zijn dat we niet tot een schikking komen. Dat zou inhouden dat je weer de weg via rechtbank, hof en Hoge Raad volgt. En dat kan járen duren".

Meer op RotterdamVoetbalStad.nl




Tags

belastingdienst jacobs onno schikking aanhoudende aanslag achtervolgt beantwoorden cruz deskundigen hof inhouden jaarrekening kwestie montoya nabetalen naheffingsaanslag picun rechtbank rente rotterdamvoetbalstad sanchez vergelijkbare vidmar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane bijlow china danall dijk geertruida gimenez hartman immigratie jong koeman kraay kuijt middenveldert navo nederland oekraine oorlog oranje pvv reijnders rusland russen rutte slot telegraaf westerse wieffer yoda zorg