Transparent
Inloggen
Sluiten

Buijs kan leven met rol, maar houdt rekening met nieuwe spelers

28 september 2007 21:22 - FCUpdate.nl

Verslaggever: K

Ondanks dat Danny Buijs tot twee keer toe te horen kreeg dat hij Feyenoord van hem afwilde, heeft Buijs alle duels gespeeld, weliswaar de meeste als invaller. Hij kan goed leven met die rol, al wacht hij af tot de winterstop. "Tsja, Feyenoord heeft aangegeven dat ze in de winter spelers erbij willen halen. Dan moet ik natuurlijk maar afwachten hoe de situatie wordt en wat de trainer met me van plan is. Maar tot die tijd blijf ik gewoon keihard mijn best doen. En ik heb gewoon de intentie om te blijven, dat moge duidelijk zijn. Want het blijft gewoon een verademing om hier te voetballen. En een prijs winnen met Feyenoord zou geweldig zijn. De beker? Nou, ik win liever die andere prijs", knipoogt hij, "Als dat lukt, ben ik een maand dronken."

"Natuurlijk ben ik teleurgesteld als ik op de bank moet beginnen, iedere voetballer wil immers elke wedstrijd spelen. Daar train je ook voor. Maar om er bij een club als Feyenoord af en toe naast te staan, is geen drama. Zeker niet in deze selectie, met al deze goede spelers. Bovendien zie ik het als een beloning dat ik tot op heden iedere wedstrijd gespeeld heb, vari?rend van vijf tot 88 minuten. Dat is voor mij een teken dat de trainer tevreden over me is en dat ik dicht tegen een basisplaats aan zit. Dat zag je deze week ook. Als er mensen wegvallen, krijg ik een basisplaats, zoals in de bekerwedstrijd tegen FC Utrecht."

Meer: FCUpdate.nl

Meer op FCUpdate.nl




Tags

afwilde danny drama fcupdate knipoogt rend tsja utrecht vari verademing wegvallen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.473 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arneslot arsenal arteta automation bommel both digital domain during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip marketing modern performance pwas schreuder seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave