Transparent
Inloggen
Sluiten

Kalou en Dudek boos op Feyenoord

25 april 2001 14:08 - Voetbal International

Verslaggever: NvdL

Jurek Dudek en Bonaventure Kalou zijn boos op Feyenoord. Rob Baan had deze week in het Rotterdams Dagblad gezegd dat Feyenoord geen bedragen van 3 miljoen aan salaris zou kunnen betalen aan de beide spelers. De twee reageerden woedend. Zaakwaarnemer van Dudek, Jan de Zeeuw, zegt dat de beide spelers slechts een salarisverhoging van vijfduizendgulden in het vooruitzicht is gesteld. "Een lachertje in de huidige voetbalwereld", aldus de Zeeuw. Dudek verdient op dit moment zeven en een halve ton per jaar, Kalou haalt datzelfde bedrag, inclusief premies, net. Daarmee voldoet Kalou net aan de minimumeisen voor spelers met een paspoort buiten de EU.

'Als Feyenoord geen geld heeft moet het dat zeggen, maar niet in de richting van de supporters de schijn wekken dat we een contract van twee miljoen krijgen aangeboden en een stel geldwolven zijn', aldus Kalou. Kalou heeft vervolgens alle onderhandelingen over zijn contract gestaakt. 'Omdat ik geen zin heb me op te winden over dit soort dingen. Dat komt mijn voetbal niet ten goed. ik wil me volledig concentreren om beter te worden en weer goed te spelen voor de ploeg', aldus de spits.

Meer op Voetbal International




Tags

kalou dudek baan bonaventure geldwolven jurek minimumeisen paspoort premies reageerden rotterdams salarisverhoging ton vijfduizendgulden vooruitzicht wekken winden

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.481 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane antwerp arneslot bla bommel brighton citrate dysfunction erectile eredivisie fildena geertruida heerenveen intensiteit kraaij kuip liverpool medication pec persie potter schreuder sildenafil slot timber vakken voetbalprimeur willykment yoda zeb