Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Hanegem: De Kuip is speciaal, Feyenoord al helemaal

25 september 2007 16:09

Verslaggever: K

Willem van Hanegem laat in zijn column in het Algemeen Dagblad weten dat hij toch wel moeite heeft om met FC Utrecht tegen Feyenoord uit te komen in de beker. "Geen idee hoe ik me morgenavond voel in de Kuip. We spelen met FC Utrecht voor de beker tegen Feyenoord en natuurlijk wil ik winnen. Allicht. Maar het is toch ongelooflijk dat we meteen tegen de club moeten waar ik het gekst op ben? Het had net zo goed een amateurclub kunnen zijn, maar nee hoor, wij spelen tegen Feyenoord."

"Het doet me wel wat, moet ik zeggen. Dat zal wel weer raar gevonden worden, dat ik zoiets toegeef, maar waarom moet je zoiets verbergen? Ik werk met hart en ziel voor FC Utrecht en we zullen er alles aan doen om te winnen. Maar als ik dat stadion in loop, dan doet me dat meer dan in welk ander stadion ook. De Kuip is speciaal, Feyenoord al helemaal."

Meer op




Tags

kuip hanegem utrecht column gekst toegeef verbergen ziel

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda