Transparent
Inloggen
Sluiten

Lucius: nederlaag lag puur aan onzelf, niet aan PSV

24 september 2007 19:18 - FCupdate.nl

Verslaggever: K

Tegenover FCUpdate.nl liet Theo Lucius weten dat hij niet onder de indruk was van PSV zondag. "Die nederlaag lag puur aan onzelf, niet aan PSV. Ik heb vrijdag, voor de wedstrijd, al gezegd dat ik niet zo indruk de indruk was van PSV. Die mening heb ik nog steeds. Ik vind niet dat je van alles moet gaan concluderen na deze wedstrijd tegen ons. Want ik heb PSV bijvoorbeeld ook tegen CSKA Moskou gezien en toen vond ik ze niet zo goed."

"Kijk, ik vind dat we onze nederlaag tegen PSV puur aan onszelf te wijten hebben. We kwamen tekort in de duels en waren overal een stapje te laat. Op zo'n manier kan je natuurlijk nooit een wedstrijd winnen. En bij PSV zat gewoon alles mee en bij ons alles tegen. We moeten ons nu niets aan laten praten. We staan er nog steeds prima voor, met vier zeges in vijf duels. Nu moeten we op naar de volgende wedstrijd."

Meer op FCupdate.nl




Tags

lucius onzelf cska fcupdate

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese lijnders liverpool middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot stuivenberg twente wieffer