Transparent
Inloggen
Sluiten

Lee: lang nagedacht over tweede stap naar Europa

24 september 2007 18:57 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Op de persconferentie liet Chun-Soo Lee weten lang te hebben nagedacht over de beslissing om het nog een keer te proberen in Europa na de mislukking in Spanje. ?Ik heb mijn hoofd gebroken over de vraag of ik nog een keer naar Europa zou gaan. Maar Feyenoord is een goed team, deze club is wereldwijd bekend. Ik wist ook dat Chung-Gug Song hier heeft gespeeld en ik heb veel wedstrijden van Feyenoord op televisie gezien. Daarom wilde ik graag hier spelen en heb ik toch voor Feyenoord gekozen.?

Doordat Lee bij het Zuid-Koreaanse elftal al te maken kreeg met Nederlandse trainers als Pim Verbeek en Dick Advocaat, is hij al bekend met de Nederlandse speelwijze. ?Van hen heb ik op tactisch gebied heel veel geleerd?, zei Lee. ?Daarom verwacht ik weinig problemen om me aan de ploeg aan te passen.?

Meer op Feyenoord.nl




Tags

lee advocaat chun chung gug mislukking song soo verbeek

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.470 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both brands digital during fildena gaal google how kasperk liverpool marketing modern performance pwas rvp seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave