Transparent
Inloggen
Sluiten

Lee gepresenteerd, krijgt shirtnummer 16

24 september 2007 18:55 - Feyenoord.nl

Verslaggever: K

Chun-Soo Lee is maandagmiddag officieel gepresenteerd in De Kuip. Hij kreeg van Peter Bosz het shirt met nummer 16 uitgereikt. Bosz gaf aan heel blij te zijn dat Lee eindelijk in Nederland is gearriveerd. ?Na de verkoop van Romeo Castelen en Royston Drenthe hadden wij dringend behoefte aan een speler voor de zijkant. Met Lee hebben we nu iemand in huis die zowel op de flanken als achter de spitsen kan spelen.?

Feyenoord hoopt dat Lee zo snel mogelijk volledig bij de groep aan kan sluiten. Sinds het moment dat de aanvaller zijn contract bij Feyenoord tekende, trainde hij niet meer met zijn vorige club Ulsan Hyundai mee. Wel hield hij individueel zijn conditie op peil door middel van hardlopen en krachttraining. Lee liet weten honderd procent fit te zijn, maar nog wedstrijdritme te missen.

Meer op Feyenoord.nl




Tags

lee bosz shirtnummer castelen chun conditie drenthe flanken gearriveerd hardlopen hyundai krachttraining kuip nederland peil romeo royston soo ulsan wedstrijdritme

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.336 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve arneslot danall ego eredivisie geloofwaardigheid gimenez gravenberch hancko herik jong knvb kompas kroes madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat stengs timber ueda willykment woerts yoda