Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Marwijk: we staan weer met beide benen op de grond

23 september 2007 17:18

Bert van Marwijk vond na afloop dat Feyenoord weer met beide benen op de grond is gezet. "We zijn op vele fronten afgetroefd. Zowel tactisch als mentaal kwamen we veel tekort. Vandaag hebben we laten zien er mentaal nog niet klaar voor te zijn. Vanaf het allereerste begin hadden we te weinig diepte in ons spel. Bijna iedereen liep in de bal en dan ga je vanzelf teruglopen als team. Het werd daardoor steeds moeilijker. Dan hoop je dat we de rust met 0-0 halen, zodat je wat recht kan zetten. Maar als je dan drie doelpunten tegenkrijgt in negen minuten dan is het dodelijk. Er waren heel veel verdedigende fouten in die Fase. Als je dan na rust in het eerste kwartier op 3-1 komt, zou het nog kunnen. Maar dat geluk hadden we niet. Nu staan we weer met beide benen op de grond. Mentaal is er ook nog een boel te doen."
Tags

marwijk allereerste dodelijk fronten tegenkrijgt teruglopen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met FeyenoordFeyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 30.684 fans gingen je al voor.
Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.Tagcloud

aanslag acardipane azzouzi backje biden bologna carranza containers dahl dest eredivisie excelsior fight gijs groen hadj hancko kraaij moussa nadje priske smal socrates trump twente ueda vance wieffer willykment zerrouki