Transparent
Inloggen
Sluiten

Contract Connolly afhankelijk van financien

25 april 2001 08:21

Verslaggever: RvN

David Connolly liet op de avond voor de interland van Ierland uit over zijn toekomst bij Feyenoord. De Ier wil graag bij Feyenoord blijven, maar een verlenging van zijn contract is afhankelijk 'van de financiele mogelijkheden en van het feit of de club zich direct weet te plaatsen voor de Champions League' aldus de spits van Feyenoord in een interview.

Vanwege het feit dat Keane al op een gele kaart staat en in het vervolg van de kwalificatie absoluut niet gemist kan worden, begint Connolly vanavond in de basis bij Ierland als vervanger van Keane.

In Denemarken start de andere Feyenoord aanvaller Jon dahl Tomasson naar alle verwachting ook in de basis van Denemarken. Jurek Dudek tenslotte zal waarschijnlijk in de vriendschappelijke interland van Polen een halve wedstrijd spelen. De Poolse bondscoach is er nog steeds niet uit wie hij nu de voorkeur moet geven Matysek of Dudek.

Meer op




Tags

connolly denemarken dudek ierland keane dahl jon jurek kwalificatie matysek polen tomasson verlenging

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.426 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot championship jans kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo oosting peeters performance persie poor reds ron schreuder slot soap stengs there think what will year yoda zeroukki