Transparent
Inloggen
Sluiten

Uitgebreid interview op Radio Rijnmond met teleurgestelde Erwin Koeman

20 september 2007 19:09 - Radio Rijnmond

Verslaggever: K

Radio Rijnmond komt vrijdag in TV Rijnmond Sport met een interview met Erwin Koeman. Zondag is de uitgebreide versie tussen 13.00 en 14.00 uur te beluisteren op Radio Rijnmond.

Volgens Radio Rijnmond is Erwin Koeman nog altijd teleurgesteld. Hijvindt het jammer dat het grote geld om te investeren in nieuwe spelers pas binnenkwam nadat hij was opgestapt bij Feyenoord. De oud-international vertrok begin mei bij Feyenoord, omdat de resultaten tegenvielen en er geen mogelijkheid was om te investeren. In juni was er ineens wel geld, waardoor zijn opvolger Bert van Marwijk met spelers als Van Bronckhorst, Makaay De Cler en Hofland aan de slag kon.

Meer op Radio Rijnmond




Tags

rijnmond erwin koeman teleurgestelde beluisteren bronckhorst cler hijvindt hofland makaay marwijk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.602 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot beleeft belenenses benfica bosz brug doorbrak eredivisie estoril geertruida guyana hartman jong leipzig middenveldert mijns pina portugal restwaarde schouten slot smal stengs stewart timber twente wehave wieffer willykment