Transparent
Inloggen
Sluiten

Luigi Bruins vraagteken voor duel tegen PSV

19 september 2007 20:06 - Sportweek.nl

Verslaggever: K

Luigi Bruins is een groot vraagteken geworden voor het duel tegen PSV van komende zondag. De hangende linksbuiten ging woensdag op de training door zijn enkel. Bruins tegenover Sportweek: ,,Ik hoop nu maar dat ik op tijd fit ben. Ik wilde m?n linkerbeen neerzetten om Theo Lucius een beetje te blokken, zodat ik met rechts kon gaan schieten. Maar net voordat ik mijn voet neerzette, raakte hij ?m aan. Daardoor klapte ik door m?n enkel heen.?

Vrijdag wordt gekeken of hij in staat is om op Super Sunday in actie te komen.,,Nu is het een kwestie van afwachten en de enkel goed rust geven en ijzen. Veel meer kan ik niet doen. Ik hoop echt dat het nog tijdig herstelt, want juist deze wedstrijd wil ik niet missen. Aan de ene kant is PSV-uit een gewone wedstrijd; als je wint krijg je gewoon drie punten, je krijgt er niet opeens vijf of zo. Maar tegelijkertijd is het natuurlijk wel een h??l belangrijke wedstrijd. Als je wint, doe je heel goede zaken. En het is een meetpunt, h?. Ik hoop dat het een heel mooie wedstrijd wordt.?

Meer op Sportweek.nl




Tags

bruins luigi vraagteken blokken gewone hangende ijzen kwestie linkerbeen linksbuiten lucius meetpunt neerzette sportweek sunday

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.460 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij kraay lingr liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat trauner twente voortzetten wehave yoda