Transparent
Inloggen
Sluiten

Vlaar: straks sterker terugkomen

18 september 2007 06:33 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: K

"Dit is balen, maar ik weet zeker dat het goedkomt," aldus Ron Vlaar in het Algemeen Dagblad. ",,Hij is niet ingescheurd of afgescheurd, maar de kruisband is als het ware gespleten. Verschrikkelijk balen natuurlijk, maar hoe lang het exact zal duren is nu nog niet te zeggen. De knie moet eerst tot rust komen, hij is opgezwollen en er zit veel bloed in. Pas over een paar weken is te zien hoe de knie reageert."

"Het gaat met heel Feyenoord lekker tot nu toe. En zelf voelde ik ook dat het steeds beter ging, ik voelde me goed. Dan is het enorm klote als je er zo lang uit ligt. Maar ik ben positief ingesteld, ik weet zeker dat ik straks sterk terugkom."

"Ik ben er honderd procent van overtuigd dat Feyenoord ook zonder mij goed blijft presteren. Want dat blijft natuurlijk het belangrijkste; de teamprestatie. Tijdens mijn revalidatie hoop ik veel op de club te zijn, want ik wil zoveel mogelijk deel uit blijven maken van het groepsproces. Hoe we de komende periode exact in vullen, bekijken we rustig. Voorlopig heb ik wat lichte oefeningen meegekregen, voor thuis."

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

vlaar afgescheurd bloed gespleten goedkomt groepsproces ingescheurd kruisband opgezwollen revalidatie ron teamprestatie terugkom

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.500 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot benita bronckhorst bronkhorst degradatie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland nieuwkoop opvolging ouderwetse pec pedersen pusic read sassuolo schreuder slot sobat twente wehave