Transparent
Inloggen
Sluiten

Vlaar: voorste knieband ingescheurd, minstens drie tot vier maanden uit roulatie

17 september 2007 18:39 - WWW.Feyenoord.NL

Verslaggever: K

Feyenoord heeft vandaag na medisch onderzoek laten weten dat de voorste kruisband van Ron Vlaar is ingescheurd. Het betekent dat de verdediger op zijn minst drie tot vier maanden is uitgeschakeld. Vlaar zal de komende tijd rust moeten houden, in combinatie met fysiotherapie. De medische staf van Feyenoord heeft besloten om voorlopig niet tot een operatie over te gaan. Afhankelijk van hoe de blessure zich ontwikkelt, en hoe stabiel de knie blijft, kan dit in een later stadium alsnog besloten worden. Mocht Vlaar toch onder het mes moeten, dan zou dat zijn hersteltijd ongeveer verdubbelen. Normaal gesproken wordt binnen een week of zes duidelijk of een operatie noodzakelijk is.

Vlaar liep de blessure zondag vijf minuten voor rust op, toen hij op de zijlijn ongelukkig in botsing kwam met Yulu Matondo. De medische staf oordeelde al snel dat Vlaar waarschijnlijk een beschadiging aan de kruisband had opgelopen. Maandag werd dit middels een MRI-scan bevestigd.

Meer op WWW.Feyenoord.NL




Tags

vlaar ingescheurd voorste knieband kruisband botsing hersteltijd matondo middels mri oordeelde ron scan yulu zijlijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.472 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot arsenal arteta automation bommel both digital during fildena google heerenveen how intensiteit into kuip liverpool marketing modern performance pwas seo services slot stuivenberg superwebdevelopment web wehave