Transparent
Inloggen
Sluiten

Keuze De Guzman tussen Canada en Nederland weer onderwerp van gesprek

16 september 2007 16:56 - Telegraaf.nl

Verslaggever: K

Na de prachtige goals van De Guzman tegen Roda JC laaide de discussie of de Canadees zal kiezen voor het Canadese nationale elftal of het Nederlandse elftal weer op. Daarmee geconfronteerd liet Van Marwijk weten dat hij De Guzman een verrijking vindt voor het Nederlandse voetbal. ?Maar hij heeft aan mij nog geen advies gevraagd. Hij liet zien wat hij werkelijk kan. Jonathan is in tegenstelling tot veel van zijn leeftijdsgenoten nog iets te bescheiden. Hij weet niet hoe goed hij is.?

De Guzman: ?Maar wat ik ook besluit, hij zal altijd achter me blijven staan. Ik kan en wil er nu gewoon nog niets over zeggen. Ik wacht af. Waarop ik wacht? Vooral op mezelf. Natuurlijk is het niveau van Oranje veel hoger, maar spelen met mijn broer voor Canada is ook aantrekkelijk. De voor- en nadelen van mijn keuze moet ik nog tegen elkaar afwegen.?

Meer op Telegraaf.nl




Tags

guzman canada nederland jonathan laaide marwijk oranje roda verrijking

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.356 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane administratieve bayern blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik intensiteit jorien kloese knvb kokcu kroes kuip madrid middenveldert milambo nieuwbouw praag renovatie rvc sobat volkslied willykment woningbouw yoda