Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Marwijk: moeilijke wedstrijd, vertrouwen groeit

16 september 2007 14:38

Bert van Marwijk sprak na afloop over een hele moeilijke wedstrijd. "Het was moeilijker dan het misschien leek in de tweede helft. Wat ik voorspeld had over Roda JC kwam eigenlijk uit. Alleen speelden ze op een andere manier als ik verwacht had, met twee spitsen. de ploeg pakte dit goed op en paste zich aan. Dan kom je na een moeizame eerste helft op 1-0 achter na een ongelukkig moment van Ron Vlaar. Op dat moment had ik niet verwacht dat we zo makkelijk zouden winnen. Ik was in de rust benieuwd naar hoe de ploeg het op zou pakken. We moesten agressiever zijn, veel meer gebruik maken van de kwaliteiten die we voorin hebben. Dat deden we vervolgens ook."

"Het breekpunt was de 1-1. Snel na rust maakten we de gelijkmaker waar de tegenstander van schrok. Vervolgens hebben we de tweede helft goed gespeeld en gecontroleerd. Het vertrouwen in de ploeg groeit. Alleen is het nu doodzonde dat Ron Vlaar geblesseerd is."




Tags

marwijk ron vlaar agressiever breekpunt gecontroleerd roda voorspeld

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda