Transparent
Inloggen
Sluiten

Knappe overwinning Feyenoord in Kerkrade: 1-3

16 september 2007 14:21

Feyenoord heeft ook de vierde competitiewedstrijd van het seizoen weten te winnen. In Kerkrade won Feyenoord met 1-3 van Roda JC na bij rust nog met 1-0 te hebben achtergestaan.

Feyenoord had het in de eerste helft lastig met Roda JC. De ploeg uit Limburg had het meeste overwicht en raakte de lat via een kopbal van Matondo. Vlak voor rust kon Roda JC zelfs op 1-0 komen via Tiote. Op dat moment speelde Feyenoord even met tien man door een blessure van Vlaar.

Na rust kwam er echter een herboren Feyenoord uit de kleedkamer. Al snel had de ploeg daarbij het geluk dat Kah hands maakte in het strafschopgebied. Makaay benutte dat buitenkansje.

Daarna nam Feyenoord het duel in handen en liep het uit naar 3-1 via twee prachtige goals van Jonathan de Guzman.




Tags

kerkrade roda achtergestaan guzman hands herboren jonathan kah makaay matondo tiote vlaar

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.517 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment