Transparent
Inloggen
Sluiten

'Feyenoord heeft ook plannen op eigen tv-rechten verkoop, maar nog niet komend seizoen'

12 september 2007 20:36

Verslaggever: K

Voetbal International pakt in haar nieuwe editie uitgebreid uit met informatie over plannen van Ajax en AZ om zich los te maken van de Eredivisie CV en zelfstandig de tv-rechten van haar competitiewedstrijden te verkopen. Volgens VI stelt Feyenoord zich vooralsnog loyaal op aan de kleinere clubs. Feyenoord zou eerst intern orde op zaken willen stellen qua organisatie alvorens nieuwe stappen te zetten. De club zou echter al ambitieuze plannen op dit gebied hebben die verder gaan dan de plannen van Ajax en AZ. Doel is uiteindelijk om meer geld uit de tv-rechten te verkrijgen. Nu verdienen de kleine clubs met een kleine aanhang ook nog relatief veel aan tv-rechten met als doel de competitie op sterkte te houden. De topclubs willen echter een veel groter deel uit de inkomsten pot.

Meer op




Tags

aanhang editie eredivisie verkrijgen zelfstandig

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.516 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment