Transparent
Inloggen
Sluiten

Toetreding Feyenoord bij G14 niet actueel

12 september 2007 19:02

Verslaggever: K

We krijgen momenteel veel nieuwstips van bezoekers over de toetreding van Feyenoord aan de G14, nadat dat bericht op diverse Feyenoord sites is opgedoken. Een dergelijke toetreding is vooralsnog echter niet actueel. De G14 heeft zich uitgesproken voor een uitbreiding van de inmiddels 18 clubs naar 36 of eventueel zelfs 45. Gedacht wordt daarbij met name aan ontbrekende grote clubs in de toplanden en topclubs uit landen die nog niet vertegenwoordigd zijn. Nergens heeft de G14 enige hint richting Feyenoord gedaan de laatste jaren, zoals gesuggereerd wordt op andere websites. De vraag is ?berhaupt of er bij die vergroting ruimte is voor een derde Nederlandse club. Op basis van recente resultaten is er weinig recht van spreken voor Feyenoord.

Meer op




Tags

toetreding berhaupt hint nieuwstips opgedoken toplanden vergroting websites

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.409 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese kraaij krabbendam liverpool middenveldert milambo schreuder slot timber wehave willykment xabi yoda