Transparent
Inloggen
Sluiten

Voormalig ploeggenoot Sander Westerveld: Chun-Soo Lee moet goed begeleid worden

10 september 2007 19:20 - Sportweek

Verslaggever: K

Tegenover Sportweek ging doelman Sander Westerveld uitgebreid in op de kwaliteiten van de Koreaan Chun-Soo Lee. Bij Real Sociedad waren zij ploeggenoten. ?Daar heeft Feyenoord een hele goeie aan, mits hij goed begeleid wordt. Lee is een speler met ontzettend veel potentie. Op de trainingen liet hij zien dat hij heel goed kan voetballen. In zijn eigen land kan hij niet over straat. Daar staat hij bekend als de Beckham van Zuid-Korea.?

Toch kwam Lee niet uit de verf in San Sebastian en een jaar later bij Numancia evenmin. ?Hij speelde weinig en scoorde niet. Komt omdat hij niet goed integreerde. Hij sprak geen Spaans en geen Engels, had overal een tolk bij nodig. In Zuid-Korea was hij de held, in Spanje keek er niemand op straat naar hem om. Hij mislukte, maar dat had niet gehoeven. Hij moet gewoon goed begeleid worden. In Zuid-Korea heeft hij het daarna weer aardig gedaan. Ik denk dat hij nu beter toegerust is op een avontuur in Europa.?

Meer op Sportweek




Tags

lee begeleid chun korea soo westerveld beckham evenmin integreerde koreaan numancia san sebastian sociedad sportweek toegerust tolk

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.427 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again arne arneslot jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool middenveldert milambo oosting peeters performance persie players poor reds schreuder slot stengs there think twente what will year yoda zerrouki