Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Wonderen: 'de stijgende lijn is ingezet'

21 april 2001 22:06

Verslaggever: RvN

Kees van Wonderen kwam vanavond terug in de basis van Feyenoord nadat een blessure hem een aantal weken langs de kant had gehouden. De aanvoerder was tevreden over zijn spel en zijn fysieke gesteldheid. 'Het ging aardig goed, na 4 weken niet gespeeld te hebben ben ik nu na de wedstrijd nog redelijk fit. Ik mag niet ontevreden zijn daarover.'

Ook de 3-0 winst stelde hem tot tevredenheid. Hoewel het geen grootse wedstrijd was, liet Van Wonderen weten te hopen dat de stijgende lijn nu echt is ingezet. 'Om verdere onrust te voorkomen moesten we wel winnen, dan voorkom je verdere problemen. Ik hoop dat nu het grootste leed geleden is en we weer vooruit kunnen gaan kijken.' Volgens de aanvoerder van Feyenoord kampten de Rotterdammers in de tweede helft met enige twijfel of het door moest gaan voor meer treffers of de winst zeker moest stellen. Juist door die onzekerheid werd er teveel balverlies geleden en viel het wedstrijdpeil terug.

Hij liet weten blij te zijn dat dat in de slotfase beter ging en dat het derde doelpunt de Feyenoordfans met een goed gevoel De Kuip deed vertrekken.

Meer op




Tags

wonderen stijgende balverlies feyenoordfans gesteldheid grootse kampten kuip onzekerheid wedstrijdpeil

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.456 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow brands driessen dtk geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot sobat streuer trauner twente voortzetten wehave yoda