Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Bronckhorst: na EK beslissing over Oranje

8 september 2007 14:17 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: K

Giovanni van Bronckhorst laat in het Algemeen Dagblad weten dat hij na het EK in Zwitserland een beslissing zal nemen over zijn toekomst bij Oranje. Zelf wil hij nog minimaal ??n keer vlammen in Oranje. ,,Of ik daarna nog het WK zal meemaken, vind ik nu nog moeilijk te zeggen. Je kiest dan niet alleen voor het eindtoernooi, maar voor een tweejarige cyclus van wedstrijden. Fysiek moet je dan nog wel top zijn, anders moet je het niet doen, denk ik. Na het EK ga ik die afweging maken.??

Nu hij in Nederland is heeft hij al veel meer tijd voor zijn gezin. ,,Ik zie opeens een stuk minder vliegvelden en hotels. Ook dat is een bewuste keuze geweest. Het is even wennen om veel thuis te zijn, maar ik geniet volop van de extra tijd met de kinderen.

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

oranje bronckhorst geniet hotels kinderen nederland tweejarige vlammen vliegvelden zwitserland

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.518 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arneslot berg bronckhorst bronkhorst eredivisie fildena gegadigden gio giovannni kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor pec pusic schreuder slot sobat twente wehave wieffer willykment