Transparent
Inloggen
Sluiten

Voorbeschouwing Feyenoord - NEC; Overzicht blessures en afwezigen

21 april 2001 01:15

Verslaggever: RvN

Feyenoord speelt zaterdagavond om 19.30 uur de competitiewedstrijd in De Kuip tegen NEC uit Nijmegen. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Luinge. Feyenoord moet zich herstellen van de nederlagen van de afgelopen weken en de tweede plaats veilig stellen, dat kan eigenlijk alleen via een winstpartij.

Bert van Marwijk zal heel blij zijn dat hij eindelijk weer kan rekenen op Kees van Wonderen. De verdediger zal dan ook weer in de basis starten. Dat geldt niet voor Bonaventura Kalou en Paul Bosvelt die voor lange tijd uitgeschakeld zijn.

Doordat Gyan zijn plaats als rechtsbackplaats na maanden weer eens in kan nemen, schuift de Australishe buffel Emerton op naar het middenveld. Hij vult daar de positie van Bosvelt op en zal de spitsen van de nodige impulsen moeten voorzien. Bert van Marwijk heeft zijn hoop eigenlijk gevestigd op Emerton, die met zijn energieke spel de ban zou moeten breken van Feyenoord.

Pas op de training van zaterdagmorgen zal besloten worden of Dudek in de basis kan starten. Als hij moet afhaken dan zal zijn landgenoot Malkowski zijn vervanger zijn in het doel.

Vermoedelijke opstelling Feyenoord: Dudek, Gyan, De Haan, Van Wonderen, Rzasa, Emerton, Tomasson, Paauwe, Korneev, Elmander en Leonardo.

Meer op




Tags

emerton bosvelt dudek gyan marwijk voorbeschouwing wonderen australishe ban bonaventura buffel elmander haan kalou korneev kuip landgenoot leonardo luinge malkowski paauwe rechtsbackplaats rzasa tomasson winstpartij

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.454 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda