Transparent
Inloggen
Sluiten

Ekramy ontkent uitlatingen zaakwaarnemer

31 augustus 2007 14:02

Verslaggever: K

Op de offici?le website van Feyenoord heeft Sherif Ekramy uitlatingen van zijn zaakwaarnemer in het blad Sportweek dat hij zou eisen volgend seizoen eerste keeper te worden, ontkend. ?Dat wil ik graag ontkrachten, want het is echt onzin. Ik wil op geen enkele manier druk uitoefenen op het technische beleid. Alsof ik kan zeggen dat Feyenoord het contract van Henk Timmer niet moet verlengen. Ik ben hier om te keepen, over dat soort zaken ga ik niet. Dat wil ik wel gezegd hebben. Henk en ik zijn vrienden die met respect met elkaar omgaan, dat wil ik niet door sensationele uitingen op internet of in bladen verstoord zien worden.?

Meer: offici?le website

Meer op




Tags

ekramy blad bladen ontkrachten onzin sherif sportweek timmer uitingen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.454 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk geluisterd gelul kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave yoda