Transparent
Inloggen
Sluiten

Bosz: salaris Luque te hoog voor Feyenoord

25 augustus 2007 09:19 - AD

Verslaggever: K

Peter Bosz liet in het Algemeen Dagblad weten dat onderhandelingen met diverse spelers niets opleverden. Een daarvan was Albert Luque die nu naar Ajax vertrekt. "We houden er rekening mee dat het niet lukt," aldus Bosz, die zijn aandacht richtte op de vleugels. ,,We zoeken naar spelers die bij Feyenoord passen en het moeten ook ?cht versterkingen zijn. Anders doen we het niet. De afgelopen weken hebben we contact gehad met diverse spelers, maar om uiteenlopende redenen ging het voorlopig niet door. Bij een club als Feyenoord ben je nu eenmaal afhankelijk van allerlei factoren."

Sprekend voorbeeld is Albert Luque van Newcastle United, die de voorkeur geeft aan Ajax. ,,Met Luque waren we al weken bezig," bevestigt Bosz. ,,Maar die jongen verdient een gigantisch salaris en daar konden wij simpelweg niet aan voldoen. En zoals bekend heeft Ajax meer financi?le middelen dan Feyenoord. Met dat soort concurrentie heb je te maken, in zowel binnen- als buitenland."

Meer op AD




Tags

bosz luque albert cht newcastle richtte sprekend

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane alonso arneslot bong cacuoctructuyen cai casino chi chinh choi cung cuoc dang game geertruida gimenez hancko kloese krabbendam lien liverpool middenveldert nha slot tai thao timber tin wieffer yoda