Transparent
Inloggen
Sluiten

RWDM zegt gesprek af en gelooft niet meer in samenwerking

19 april 2001 22:56 - RWDM Site

Verslaggever: RvN

Het gesprek tussen satellietclub RWDM en Feyenoord dat Feyenoord Netwerk deze week aankondigden ging vandaag niet door. RWDM is 'ontgoocheld' door de handelswijze van Feyenoord inzake de transfer van RWDM huurling Kargbo naar Anderlecht, aldus de belgische voorzitter in 'Het Nieuwsblad'. RWDM fan Danny Merckx zette voor de gelegenheid een copy van het artikel op zijn RWDM website.

'Ik ga geen 5 uur uittrekken voor een gesprek in Rotterdam om te moeten horen dat Kargbo naar Anderlecht vertrekt, dat weet ik nu ook wel. De samenwerking lijkt voorbij ja. Wij zullen in de toekomst met Feyenoord handelen zoals zij dat ook met ons doen' aldus een teleurgestelde en boze voorzitter van RWDM in het Nieuwsblad. 'Als RWDM alleen maar afdankertjes uit de Feyenoord jeugd krijgt, hoeft het niet voor mij'.

De Belgische club lijkt hiermee de eer in eigen handen willen te houden door het samenwerkingsverband af te blazen. Belangrijk onderwerp van gesprek zou de voortgang van de samenwerking zijn geweest. Feyenoord zou daarbij laten weten of de club door wilde gaan met RWDM. Alle voortekenen wezen erop dat Feyenoord daarin weinig interesse had.

Meer op RWDM Site




Tags

rwdm anderlecht kargbo nieuwsblad aankondigden afdankertjes copy danny eer inzake merckx ontgoocheld samenwerkingsverband satellietclub teleurgestelde uittrekken voortgang

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je eerst inloggen. Klik op de link rechtsboven.


Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.350 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aanvoer acardipane administratieve blind danall gaal geloofwaardigheid gemeente gravenberch hancko herik jorien kloese knvb kompas kroes kuip madrid middenveldert milambo praag renovatie rvc slot sobat ueda willykment woerts woningbouw yoda