Transparent
Inloggen
Sluiten

Van Marwijk: 'in principe zal ik nooit met twee spitsen spelen'

24 augustus 2007 20:08 - WWW.Feyenoord.NL

Verslaggever: K

Ondanks het vertrek van Castelen en Drenthe, de blessures van Slory en Vincken en het uitblijven van nieuwe flankspelers, peinst Bert van Marwijk er niet over om met twee spitsen te gaan spelen, zo liet hij weten op de persconferentie.

?Ik zal in principe nooit met twee spitsen spelen. Misschien dat ik eens overweeg om Mols halverwege een wedstrijd naast Makaay in te brengen, maar in principe hou ik vast aan drie spitsen.? Wel ziet hij graag veel positiewisselingen. ?Dat is goed voor de variatie en zorgt ervoor dat je makkelijker ruimtes kunt cre?ren.?

Luigi Bruins zal naar verwachting zondag weer als hangende linksbuiten spelen. Op rechts zouden dat De Guzman, Nicky Hofs of zelfs Danny Buijs kunnen zijn.

Meer op WWW.Feyenoord.NL




Tags

marwijk bruins castelen cre danny drenthe flankspelers guzman hangende hofs linksbuiten luigi makaay mols nicky overweeg peinst ren slory variatie vincken

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.433 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fitheid gelul jacobs jans joseph kraaij liverpool marquis meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren peeters persie ron slot stengs streuer twente wereldsalaris zeroukki