Transparent
Inloggen
Sluiten

Koevermans: afwachten

24 augustus 2007 10:02

Verslaggever: K

Danny Koevermans laat in een interview op RTV Noord-Holland weten dat de bal bij AZ ligt voor wat betreft een transfer.

"Het is afwachten. De trainer en ik zijn het er over eens dat ik er de laatste weken met mijn hoofd niet helemaal bij ben. In mijn hoofd was ik al bezig met transfers naar allerlei landen en het is lastig om al die perikelen tijdens de training een plek te geven. Ik zal, als er niets komt, op 1 september de knop om moeten zetten. Die kans is aanwezig, want ik heb geen clausule met een gelimiteerde transfersom in mijn contract staan. AZ kan dus vragen wat ze willen."

"Als het Feyenoord-verhaal niet doorgaat, dan sta ik absoluut open voor het buitenland. Maar het is duidelijk dat mijn hart bij AZ ligt. "Mijn ideale scenario is dat AZ en Danny Koevermans gewoon met een goed gevoel uit elkaar gaan, en ik hoop ook dat dat nog gaat gebeuren", aldus Koevermans.

Meer op




Tags

koevermans danny holland knop perikelen

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meer dan 29.000 fans zijn lid van onze nieuwsbrief. Meld je ook aan!




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

aantrekkelijke acardipane arne arneslot beelen bijlow driessen dtk geluisterd gio gunnen kasperk kloese kraaij kwestie liverpool meijer middenveldert oosting pastoor podcast pusic slot streuer trauner twente voortzetten wehave wellenreuter yoda