Transparent
Inloggen
Sluiten

Seizoenkaart verhuren voor een duel inmiddels mogelijk

23 augustus 2007 18:54

Verslaggever: K

Inmiddels is de nieuwe service live waarmee seizoenkaarthouders hun plaats voor een of meerdere duels kunnen verkopen, als zij zelf niet naar de wedstrijd kunnen. Supporters hoeven daarvoor hun seizoenkaart niet af te geven, maar regelen het met een aantal drukken op de knop. De seizoenkaart van een verkoper wordt dan voor dat duel geblokkeerd, waarna Feyenoord een kaartje uitgeeft aan de koper. De seizoenkaarthouder die zijn kaart voor een wedstrijd te koop zet, krijgt zestig procent van de normale verkoopprijs. Feyenoord verdient er dan ook nog wat aan en meer supporters hebben kans om naar Feyenoord te gaan.

De service is te gebruiken op Feyenoord.skelper.nl

Meer op




Tags

seizoenkaart service kaartje knop koper seizoenkaarthouder skelper uitgeeft verkoopprijs verkoper

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.438 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot bijbehorend bijlow dtk fardau geeneen gelul jacobs joseph kasperk kraaij kwestie liverpool meewerkt middenveldert milambo ondertekend oosting opgewaardeerd opvoeren persie slot streuer trauner twente wereldsalaris yoda