Transparent
Inloggen
Sluiten

Duut: blij met oplossing

23 augustus 2007 00:28 - AD

Verslaggever: K

In het Algemeen Dagblad liet Henk Duut weten blij te zijn dat de zaak tegen Feyenoord alsnog voor de arbitragezaak kon worden geschikt. Hij stond al klaar om in de auto naar het sportcentrum van de KNVB te stappen toen hij gistermiddag een belletje kreeg met de mededeling dat hij gewoon thuis kon blijven. ,,Het heeft lang moeten duren,?? klonk Duut opgelucht. ,,Maar ik ben blij dat we het zo hebben opgelost. Ik vind dat ik heb gekregen waarop ik recht had.??

Dat is meer dan een jaarsalaris, het midden tussen wat Feyenoord hem aanvankelijk bood (vijf maanden) en wat de 43-jarige Duut volgens zijn nog twee jaar doorlopende contract had kunnen verdienen bij de club die hem na de komst van Bert van Marwijk niet langer nodig had als assistent-trainer. ,,We hebben allebei water bij de wijn gedaan. Ik wilde echt niet het maximale eruit te halen, maar vond wel dat dit redelijk moest worden opgelost. Ik ben tevreden. Voor beide partijen is dit beter zo, al vind ik het jammer dat het zo gelopen is.??

Meer: Algemeen Dagblad

Meer op AD




Tags

duut arbitragezaak doorlopende gistermiddag jaarsalaris klonk knvb marwijk opgelucht sportcentrum water wijn

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.417 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane again also arne arneslot because bosz championship hancko kloese kraaij liverpool middenveldert milambo nederland oosting poor reds schreuder slot soap there think trend what will willykment year yoda zerrouki