Transparent
Inloggen
Sluiten

Ekramy: even nadenken over wat ik wil

14 augustus 2007 07:10 - Algemeen Dagblad

Verslaggever: K

Ekramy moest teleurgesteld vernemen dat de keuze van Van Marwijk op Timmer is gevallen. ,,Verbaasd is een groot woord, maar ik had wel goede hoop dat ik het zou worden,?? zo liet hij weten in het Algemeen Dagblad. ,,De trainer heeft zijn keuze gemaakt en ik accepteer dat. Meneer Van Marwijk kent Henk al langer. Ik was voor hem een onbekende keeper uit Egypte. Tijdens de voorbereiding heb ik er alles aan gedaan om te laten zien wat ik kan, maar de periode was te kort.??

Of hij zijn duidelijk woorden over een vertrek zal willen doorzetten, is nu de vraag. ,,Ik moet nog even nadenken over wat ik wil. Ik vind Feyenoord een geweldige club, maar uiteraard wil ik ook graag spelen. De komende tijd zal dat allemaal wel duidelijk worden.??

Meer op Algemeen Dagblad




Tags

ekramy marwijk accepteer egypte meneer onbekende timmer

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.504 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea citrate fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda