Transparent
Inloggen
Sluiten

Drenthe opgelucht dat arbitragezaak voorkomen is

10 augustus 2007 09:24

Verslaggever: K

In De Telegraaf liet de zaakwaarnemer van Drenthe weten dat de middenvelder opgelucht is dat een arbitragezaak is voorkomen. "Royston is heel gelukkig. Dit is een transfer waar elke voetballer van droomt. Real Madrid past in het rijtje van Manchester United, AC Milan en FC Barcelona. Grotere clubs zijn er niet. Zo'n transfer mag je een speler niet onthouden, want je weet niet of er ooit een tweede kans komt", aldus Lens. " Royston is ook erg blij dat het niet tot een arbitragezaak heeft hoeven komen. Dat zou toch heel jammer zijn geweest. Zo wilde hij niet weggaan uit Rotterdam."

Drenthe zelf in het Algemeen Dagblad: ,,Ik voel nog heel veel voor Feyenoord, maar soms komt er een kans voorbij die je moet grijpen. Real Madrid is zo?n kans. Ik vond het al een mooie club toen ik er vroeger met de Feyenoord-jeugd eens tegen speelde. Dit is een avontuur dat ik niet wil laten lopen. Wie mij daarom de rug toe wil keren, moet dat maar doen.??

De voetballer verhuist niet alleen naar Madrid. ,,Mijn vader, moeder en vriendin verhuizen met me mee, is de bedoeling. Dat vind ik een prettige gedachte,?? aldus Drenthe, die als enig kind nog thuis woont bij zijn ouders.

Ook trainer Schuster van Real Madrid toonde zich verheugd over het rondkomen van de transfer. "Ik voel me net een kind dat een cadeautje heeft gekregen voor Kerstmis."

Meer op




Tags

drenthe arbitragezaak madrid opgelucht kind royston barcelona cadeautje kerstmis lens milan onthouden schuster telegraaf verhuizen weggaan woont

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.429 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane albert arne arneslot dtk fardau fitheid hulshoff jacobs jans joseph kloese kraaij liverpool marquis middenveldert milambo nederland oosting peeters persie reds ron schreuder slot stengs timber twente yoda zeroukki