Transparent
Inloggen
Sluiten

Zaakwaarnemer: Bosz beloofde Ekramy medewerking indien hij tweede keus wordt

8 augustus 2007 19:07

Verslaggever: K

Gisteren maakten we al melding van het interview van Ekramy, waarin hij liet weten dat hij direct wil vertrekken als hij de strijd om een basisplaats verliest met Henk Timmer. Ekramy wil nu echt aan spelen toekomen. In Voetbal International laat de zaakwaarnemer van Ekramy weten dat Peter Bosz hem beloofd heeft dat Feyenoord medewerking zal verlenen aan een transfer als hij de strijd met Timmer verliest. Die belofte zou gedaan zijn, nadat Feyenoord het afgelopen seizoen tweemaal een vertrek van Ekramy blokkeerde. Volgens de zaakwaarnemer bevestigde Peter Bosz onlangs nog de toezegging. Algemeen directeur Peter Vogelzang ontkende echter in een reactie in VI dat Peter Bosz ooit zoiets beloofd heeft.

Meer op




Tags

ekramy bosz beloofde timmer belofte blokkeerde toekomen toezegging verlenen vogelzang

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.483 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane arneslot bommel brighton charismatisch eredivisie excelsior geertruida generaal gimenez heerenveen intensiteit knvb kraaij kuip middenveldert onzekerheid pec persie potter schreuder scouten slot speelgoed timber vakken voetbalprimeur willykment yoda zeb