Transparent
Inloggen
Sluiten

Ekramy: eerste keus of vertrekken

7 augustus 2007 19:42 - Egyptianplayers.com

Verslaggever: K

In een interview dat de website Egyptianplayers.com vandaag hield met Sherif Ekramy liet de Feyenoord keeper weten dat hij gezien zijn leeftijd nu absoluut aan spelen toe wil komen. Indien hij de keepersstrijd met Timmer verliest, wil hij bij Feyenoord vertrekken. "Het is de keuze van de manager. Als hij voor Timmer kiest, wil ik ergens anders gaan spelen." Ekramy gaf Egyptianplayers.com, dat regelmatig interviews met hem heeft, aan dat ze dit mochten publiceren omdat het ook in Voetbal International komt te staan. "Ik wil hiermee andere clubs duidelijk maken dat ik beschikbaar ben. Omdat mijn contract verlengd is, denken ze dat ik niet beschikbaar ben, maar ik ben indien nodig klaar voor een overstap om aan spelen toe te komen."

Het liefst wil hij echter bij Feyenoord blijven, alleen al om de fans. "Sinds ik bij Feyenoord ben, houd ik het meest van de fans. Ik kan niet uitleggen hoe fantastisch zij zijn. Ze houden meer van me, dan destijds de fans van Ahly" aldus Ekramy refererend aan een recente poll op Feyenoord Netwerk, waarin fans de voorkeur aan Ekramy gaven boven Timmer.

Meer op Egyptianplayers.com




Tags

ekramy timmer egyptianplayers ahly keepersstrijd poll publiceren refererend sherif

Wat vind jij van dit nieuws?

Om te reageren moet je ingelogd zijn. Gebruik de links bovenin beeld om een loginnaam aan te maken danwel in te loggen.



Win met Feyenoord



Feyenoord E-zine

Meld je aan en ontvang elke week een vers Feyenoord E-zine in je mailbox met al het nieuws en achtergronden. Maar liefst 29.506 fans gingen je al voor.




Laatste nieuws


 
Stel hier in welk nieuws jij belangrijk vindt.



Tagcloud

acardipane advocaat arne arneslot bronckhorst bronkhorst chelsea fildena gegadigden gio giovannni hartman kasperk kloese liverpool maaskant medication middenveldert nederland opvolging ouderwetse pastoor slot sobat stijl twente wehave wieffer willykment yoda